9e FCV Dender Internationaal toernooi België                                           

       ZA. 25 en ZO. 26 Mei 2019

 

CATEGORIE: U8 (5X5) – U9 (8x8) – U10 (8x8) en U11 (8x8)

GASTHEER:   FCV. DENDER

              

Graag nodigen we U uit op ons 9e Internationaal Jeugdtornooi van ”FCV Dender EH” of de ‘Roels-Cup’, genoemd naar onze hoofdsponsor ‘Roels - algemeen bouwbedrijf’. Door het groot succes van onze vorige editie en de reputatie die we gedurende de voorbije jaren opgebouwd hebben, is het ons doel om bij de sterkste jeugdtornooien qua onderbouw in België (U8 - U11) te blijven en verder uit te groeien tot de referentie binnen deze leeftijdscategorie.

Tijdens het Internationaal hoofdtornooi van deze 9e editie komen enkel jeugdelftallen van profclubs in aanmerking voor rechtstreekse deelname. Rest via het kwalificatietoernooi 2 weekenden eerder (11 en 12 Mei 2019) waarbij plekken zijn te winnen om deel te nemen aan dit toernooi

Vorig jaar hadden we uit de Belgische Profcompetitie 18 van de 24 clubs te gast, een unicum in België en iets waar we dan ook bijzonder trots op zijn!!!

                             

 

 

Dit deelnemersveld werd aangevuld met 18 buitenlandse clubs uit 5 verschillende landen (o.a.):

Reading - ASC Amien - VVV Venlo - Gillingham FC - Fortuna SC - Fortuna  Köln - Dudelange F91

 

Het INTERNATIONAAL HOOFDTORNOOI zal doorgaan op volgende data:

- zaterdag 25 mei 2019:  voor de lichtingen U10 & U11

- zondag 26 mei 2019:    voor de lichtingen U8 & U9

 

Net zoals vorig jaar kunnen we dit seizoen opnieuw gebruik maken van de perfecte accommodatie van ons 1e elftal zodat we wedstrijden kunnen laten doorgaan op de oefenvelden (1 grasveld & 2 synthetische) en in het VAN ROY STADION van onze 1e ploeg (8000 plaatsen).   

 

 

Ook zullen alle spelers en begeleiders tijdens het internationaal hoofdtornooi opnieuw een gratis warme maaltijd tijdens de middag aangeboden krijgen.

In totaal waren er vorig seizoen over beide weekends meer dan 4000 supporters aanwezig waardoor we mogen zeggen dat dit één van de populairste én sterkst bezette tornooien van België is voor de onderbouw !!!

Administratiekosten per team:                   35 euro                           

 

OPGEVEN EN INFORMATIE VIA JERO.SPORTS/Ronald van Marle

jerosports1@gmail.com