OLYMPIA Cups

             


Dit  zijn nieuwe toernooien welke plaatsvinden op een compleet nieuw sportcomplex Olympia met 8 kunstgrasvelden, 7 grasvelden, atletiekbaan en Sporthal. Bijna 100% zekerheid dat ten aller tijde er gespeeld wordt.

                   

Deze toernooien worden georganiseerd door BlacksonSport ism Jero Sports. Toernooien zullen onderdeel uitmaken als pilot in Nederland mbt een speciaal ontwikkelde app voor tablet en telefoon van aanmelden tot aan live beelden tijdens toernooi - standen en andere voetbal gerelateerde gegevens in speciale software genaamd Flexbook. In Nederland zullen alleen wij (Jero Sports en BlacksonSports) het beheer hebben als directors.

- Opgeven via deze app aan alle aangeboden toernooien van Jero Sports (waaronder deze Olympia Cups) door simpel 1 klik en ingeschreven.

- Hierna krijgt u inzicht in alle programma's - standen - live screams.

- Via 1 click op de dag meld u zich aan en alle toernooi-gegevens komen online via deze app. Geen gedoe meer van aanmelden in de ochtend in de drukte, programmaboekjes, vragen welke kleedkamer... alles weet u gelijk na aanmelden. Enige is omkleden in de naar voren komende kleedkamer in uw app, melden als de wedstrijd gespeeld wordt e.d. Ofwel alles is ingevoerd.

Onder deze noemer zullen er  toernooien plaatsvinden in de Herfstvakantie - Kerstvakentie (veld/zaal) - Pasen - Hemelvaart - Pinksteren/Eind Mei en zomerstop

Later meer info!!! 

                    

Daarnaast gaan we

- ook het gehele jaar mogelijkheden bieden om te trainen volgens de Feyenoord Way. Tevens Trainingscamps opzetten voor een grote Amerikaanse sporttour-operator voor Amerikaanse en Canadese academy-teams met ochtend en middagsessies en tussendoor een Stadiumvisit with lunch

- Zondags een speciale zondags competitie opstarten

- In de zomermaanden ook voetbalgerelateerde evenementen opstarten

- vriendschappelijke wedstrijden organiseren op dit nieuwe sportpark daar de Academy een van de 1e bewoners is die al maanden tijdens de afbouw al erop trainde.