Topsportsworld Europa LeagueGerelateerde afbeelding

 

Hierbij willen wij een ieder graag uitnodigen voor de deelname aan het 3e seizoen van de Europa League voor de GU14 en GU17.

De eerste twee seizoenen hebben we getracht een competitie op te starten waarin de beste/sterkste meisjesteams welke actief zijn in een jongenscompetitie zich konden meten met de allersterkste meisjes uit Nederland, België en Duitsland.

Zoals de meeste ook weten heeft de KNVB een deel van het concept overgenomen door het oprichten van twee semi landelijke MO17 competities in Nederland.

Met het vervolg van de Europa League willen we nu een nog hoger niveau nastreven op Europees niveau door wederom mooie ontmoetingen door de allersterkste Nederlandse, Belgische en Duitse teams.

Afgelopen twee seizoenen hebben we te maken gehad met veel enthousiasme en vele deelnemers, van het laatste hebben we echter ook geleerd, aankomend seizoen streven we naar kleinere maar kwalitatieve sterkere competities met teams waar we in het verleden 100% van op aan konden. Dit seizoen gaan we ook de  beter bewaken door van een ieder iets meer te vragen op administratief vlak. Wat kunt u van ons verwachten?

  • De sterkste competitie mogelijk met zes topwedstrijden op het hoogste meisjes voetbal niveau
  • Overzichtelijke en professionele organisatie (er is constant iemand beschikbaar voor alle vragen)
  • Duidelijke spelregels
  • Finale in het RKC stadion (Wisselbeker, beker en medailles)
  • Website met alle uitslagen, standen en wedstrijdinformatie (site wordt dagelijks bijgehouden aankomend seizoen)
  • Eind toernooi

O.a. de volgende teams hebben een uitnodiging gekregen, wees er dus snel bij en meld je aan! 20 augustus krijgt iedere deelnemer het competitieschema.

ADO Den Haag, GSN Sportsworld Academy, Sparta/JVOZ, Feyenoord, vv Alkmaar, PEC Zwolle, vv Heerenveen, Excelsior, Twente Academy, KAA Gent, Zulte Waregem, KSK Heist, Anderlecht, Futuro Girls, FC Kontich, RC Genk, SC Woerden, FC Eindhoven, DIA Academy, Alliance’22, SC ’t Gooi, MTO de Kempen, DSVP, Borrusia M Gladbach, TSV Allemannia Aachen en alle overige Duitse BVO’s rondom het grensgebied met Nederland en België.

Uiteraard is het ook weer mogelijk om je aan te melden als neutrale locatie. We streven ernaar om de teams die elkaar ook treffen in de semi landelijke competitie niet tegen elkaar te laten spelen.

De U12 was afgelopen seizoen ook een groot succes en ook daar zullen we mee verder gaan in een kleine vorm, mocht hiervoor interesse zijn geef dit dan ook even aan, de finale tussen KAA Gent en ADO Den Haag was fantastisch een paar weken geleden!

Laat het ons weten mocht je mee willen doen dan zorgen we voor een inschrijfformulier. Spelregels zijn in Nederlands en Duits.

SPEELDAGEN ZIJN; Allen op zondag

 

Speeldag 1.      16 september 2018

Speeldag 2.      14 oktober 2018

Speeldag 3.      18 november 2018

 

Inhaal op 9 december 2018

 

Speeldag 4.      20 januari 2019

Speeldag 5.      10 februari 2019

Speeldag 6.      17 maart 2019

 

Finale in onderling overleg en met RKC Waalwijk (ivm Stadion beschikbaarheid)

 

In April 2019 zal er een Internationaal toernooi georganiseerd worden waaraan deze teams kunnen deelnemen, aangevuld met andere teams!!!!