U8 elite Cup Portugal

Begin uw Meivakantie met een toernooi in het zonnige Portugal!! De Footkart Voetbalschool (Almeirim - Portugal), zal het XIII International Tournament Prof. José Peseiro houden op 27 en 28 April 2019 voor Jongens Elite U8 teams (6x6) Het toernooi zal plaatsvinden op 6 voetbalveldjes in de onder 8 categorie (geboren in 2011) en de teams uitgenodigd zullen worden die afkomstig zijn van BVO's of spelen in de competie met BVO's in voorgaande jaren hadden ze de deelname van oa Sport Lisboa e Benfica, Sporting Clube de Portugal, Football Clube Porto, Sporting Clube de Braga, Portimonense SC, CF "Os Belenenses" School GD Fabril, de Football Union CI Tomar, de Vitória de Guimarães, de Nacional da Madeira, de Hergar Camelot Helmántica (Esp), de Nueva Versalles de Loranca (Esp), CF Fuenlabrada (Esp) en andere lokale teams. Het is met groot genoegen dat de organisatie Jero Sports heeft gevraagd om evt. Nederlandse teams te sturen en uit te nodigen om aanwezig te zijn op 27 en 28 april 2019 zijn
* Totaal 16 teams zullen deelnemen. * * Elk team zal een minimum van 7 wedstrijden van 35 minuten spelen tijdens de twee dagen.
Het toernooi organisatie is verantwoordelijk voor de logistieke sector in Portugal: transport, huisvesting (die zullen worden in een lokale school) en voedsel. Maw. alleen het vervoer is op uw kostenWij zouden graag willen kunnen rekenen op Nederlandse aanwezigheid op dit toernooi. Graag uw deelname kenbaar maken voor 10 november 2018 (of iets later)
Voor opgave, mail naar jerosports1@gmail.com